Buitenverf bij Decokay Kesler net zo goedkoop als online 

Verf voor alle houtwerk buiten, maar dan wel tegen internetprijzen, vind je bij Decokay Kesler in Zeist. Deur of kozijn, schutting of tuinhuis, wij hebben voor jouw klus het juiste product met bijbehorend, gratis advies! Het is geen alledaagse klus, het verven van deuren en kozijnen - en eventueel ander houtwerk - buiten. De juiste producten én goed advies zijn daarom belangrijk. En voor beide zit je bij ons goed. Buitenverf tegen internetprijzen en met een schat aan gratis informatie en bijbehorende producten loop je de deur weer uit. Klaar om aan de slag te gaan.

1 liter Sikkens Rubbol SB wit

Decokay Kesler: 47,72
Verfwinkel.nl: 47,72
Onlineverf.nl: 47,72
Verf.nl: 47,72

Vanwege de ogenschijnlijk lagere prijzen bestellen veel mensen hun verf graag online. Maar wat als wij je vertellen dat we dezelfde prijzen hanteren voor buitenverf als online verfwinkels? Dan koop je toch liever bij Decokay Kesler in Zeist? Want dan weet je zeker dat je niet alleen het goede product krijgt, maar ook dat je geen levertijd hebt op de verf. Om maar één van de voordelen te noemen. En misschien nog wel het belangrijkste: kom je tekort, dan heb je binnen no-time een pot extra gehaald, in de juiste kleur. Want op je verf moeten wachten als je net lekker bezig bent, is pas écht onhandig.

Onze meerwaarde is het geven van professioneel advies. Waarom? Omdat verven an sich niet zo ingewikkeld is, zolang je maar weet welk product je nodig hebt voor de ondergrond die je buiten wil verven. Ook leggen we graag aan je uit hoe je jouw klus het beste kunt aanpakken voor het mooiste en langdurigste resultaat. Zo weten we precies hoe je moet voorbehandelen en met welke producten. Dat voorkomt dat je tijdens je klus voor verrassingen komt te staan.

Deel dit artikel

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
18:00
18:00
18:00
18:00
18:00
17:00

Jouw Decokay