Voor muurverf met internetprijzen en professioneel advies

De juiste hoeveelheid muurverf tegen internetprijzen, gemengd in de mooiste kleuren en zonder levertijd. En gratis advies op de koop toe! Daarom ga je naar Decokay Kesler in Zeist.

Ken je dat… je bent net lekker bezig met het sauzen van de muren… en dan heb je helaas niet genoeg verf meer om de klus af te maken. De muurverf had je online besteld… ‘Vandaag besteld, morgen in huis’, daar heb je op dat moment helemaal niets aan. En daarom koop je verf bij de speciaalzaak bij Decokay Kesler in Zeist. Voor dezelfde prijs als online… en zonder levertijd. En: het professionele advies is altijd gratis!

5 liter Sigma perfect matt wit

Decokay Kesler: 86,41
Verfwinkel.nl: 86,32
Onlineverf.nl: 86,42
Verf.nl: 86,41

Maar er zijn nog meer goede redenen. In de eerste plaats omdat je dan waarschijnlijk niet had misgegrepen, omdat je goed advies krijgt over de benodigde hoeveelheid verf voor jouw klus. Maarja, als je de smaak eenmaal te pakken hebt, dan is het toch wel handig dat je op de fiets - of in de auto - kunt stappen om jouw verf op te halen. Dan kun je meteen door met dat muurtje of de kozijnen, wel zo handig. Even bellen ( 030-6924314 ) mag ook: de verf wordt gemengd en voor je klaargezet. Je hoeft die alleen nog maar op te halen.

Ook handig: je ziet ook meteen welke kleur je koopt. Dat is en blijft online een gok… En heb je onverwacht meer muurverf nodig, dan weet je ook zeker dat je de goede kleur weer mee krijgt. Kleurverschil op de muren: dat wil niemand!

Ons advies is trouwens altijd gratis en gericht op jouw persoonlijke situatie. Want bestellen via internet lijkt gemakkelijk, maar kan ook problemen opleveren. Een computer kan nu eenmaal niet beoordelen wat de ondergrond is van de muur die je onder handen wil nemen. Misschien is het korrelig of poederig en heb je een speciale voorstrijk of fixeermiddel nodig? Je wil natuurlijk niet dat na een zondagse worsteling met de verfroller, de muurverf ‘s avonds weer van de muur bladdert. 

Kortom: voor professioneel advies en de juiste verf ga je naar de Decokay Kesler in Zeist Kesler: voor de prijs hoef je het niet te laten…! En dat doe je dan niet alleen voor muurverf. Ook als je het juiste verfproduct zoekt voor deur, kozijn, trap of vloer, buiten èn binnen, ben je bij Decokay Kesler in Zeist aan het juiste adres. 

Deel dit artikel

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
18:00
18:00
18:00
18:00
18:00
17:00

Jouw Decokay